Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(5500721)

Vonné tyčinky - Hari

Vypredané

Vonné tyčinky - Hari

Balenie 10 ks

Šírka: 60 mm
Výška: 240 mm


Dodávateľ: RYMER
Druh tovaru: Vonné tyčinky - India relax
Oblasť použitia: Meditácia, Relaxácia, Uvoľnenie
Vyhotovenie: Zmes bylín, Vonné drevo, Prírodné esencie

Krajina pôvodu: India


Pôvodná cena: 4.10 EUR
Naša cena: 3.69 EUR
Zľava: 10.00 %
Ušetríte: 0.41 EUR
Popis doplnkového tovaru:

HARI - SANTÁL AMBRA

Vôňa omamne sladko, opojná, zamatová s typickými prvkami santalu a dotykmi pižmovitých, hodvábne kvetinových

Balenie 10 ks, Krajina pôvodu: India

 

Ponúkame vám nesmierne zaujímavé a vysoko kvalitné tyčinky indického typu vyrobené ručne firmou Ramakrishnananda. Ide o jedinečnú alternatívu k indickým tyčinkám, sú starostlivo pripravené z tých najlepších vonných látok na svete, podľa starodávnych receptúr z vybraných bylín, kvetov, živíc, prírodných esenciálnych olejov a čistého santalového dreva. Máte tu jedinečnú možnosť ponoriť sa do omamných, jemne noblesných, vyvážených a harmonizujúcich vôní so zamatovými, láskavo pokojnými a zmysluplnými tónmi spirituálnej Indie. To všetko so zárukou 100% prírodného zloženia, bez pridania syntetických zložiek či zneužívania detskej a ženskej pracovnej sily bez náležitého ohodnotenia.

 

Slovo Hari má nielen v sanskrte pomerne veľa významov. Je ním označovaný Avatar, ktorého ďalšie meno je Krišna, je to výraz pre toho, kto nás zbavuje všetkých strachov a úzkosťou, a opäť sa toto symbolické prirovnanie vzťahuje ku Krišnovi, niekedy je týmto slovom označovaná žlto zelená farba, ako farba slnka a sómy (esencia svetla a vzduchu).

 

Tyčinky sa vyznačujú omamne sladkou, opojnou, zamatovou vôňou s typickými prvkami santalu a dotykmi pižmovitých, hodvábne kvetinových vôní, ktoré spoločne vytvárajú neopakovateľnú, neuchopiteľné a mystickú kompozíciu.

 

Zapaľujte pre vytvorenie harmonickej a vyrovnanej atmosféry, ak chcete podporiť meditáciu, jogu či iné cvičenia, zvýšiť svoju citlivosť k jemným energiám, odstrániť psychické blokády, nervozitu či stres, počúvať hudbu, venovať sa literatúre. Tiež pre zvýšenie príťažlivosti, vytvorenie romantického a milostného prostredia.

Tyčinku zapáľte a vložte do špeciálneho stojana. Nenechávajte horiace tyčinky v blízkosti horľavých predmetov a nechajte mimo dosahu detí. Uchovávajte v suchu .


Odporučiť priateľom:


Vypredaný produkt:
Zadajte e-mail a budeme Vás informovať o dostupnosti:

Ďalej doporučujeme: