Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(5500856)

Vykurovadlo - Biela Šalvia + Levanduľa

Vykurovadlo - Biela Šalvia + Levanduľa

Latinský názov: salvia apiana



Dodávateľ: RYMER
Druh tovaru: Vykurovadlo
Oblasť použitia: Aromaterapia, Liečiteľstvo, Očistné účinky, Rituál
Vyhotovenie: Vykurovacia zmes

Krajina pôvodu: USA

Na sklade: 2ks
Pôvodná cena: 18.50 EUR
Naša cena: 16.65 EUR
Zľava: 10.00 %
Ušetríte: 1.85 EUR
Popis doplnkového tovaru:

BIELA ŠALVIA + LAVANDUĽA
Zväzoček obsahuje kombináciu dvoch očistných bylín. Vôňa je veľmi jasná, typicky korenistá, čerstvá, prečisťujúce, nezameniteľná.

 

Biela šalvia veľmi dobre prečisťuje miestnosti aj rôzne predmety, dokáže ale tiež vyčistiť našu dušu a pomôcť pri hľadaní cesty vo vlastnom živote.

 

Levanduľa prináša upokojenie, láskavosť a harmóniu, z aury odstraňuje negatívne vibrácie, očisťuje ako na fyzickej tak mentálnej úrovni.

 

Spaľujte pri modlitbách a meditáciách, prácu v kruhu, bubnovanie. Ak potrebujete očistiť a zharmonizovať seba či priestor.

Tento druh americkej šalvie rastie na západnom pobreží Ameriky. Indiáni ju považujú za najposvätnejšie bylinu a veľmi účinný liek. Je cenená hlavne pre svoje očistné účinky, preto sa používa pred rôznymi ceremóniami a rituály.  Veľmi dobre prečisťuje miestnosti aj rôzne predmety, dokáže ale tiež vyčistiť našu dušu a pomôcť pri hľadaní cesty vo vlastnom živote.

 


Vôňa pri vykurovaní je veľmi jasná, typicky korenistá. Ovplyvňuje ducha a posilňuje pamäť.
 

 

 

Použitie:
Vykurovacie zväzočky používajú najmä severoamerickí Indiáni. Zväzoček na konci zapáľte a nechajte rozhorieť. Je nutné plameň sfúknuť a nechať zväzoček tlieť. Po dokončení rituálu môžete tlejúci koniec odstrihnúť, nechať dohorieť a zbytok zväzku použiť nabudúce.

 

Nepokladajte ho na horľavé podložky, alebo do blízkosti horľavých predmetov. BEHOM PÁLENIA NENECHÁVAJTE BEZ DOZORU. CHRÁŃTE PRED DEŤMI !


Odporučiť priateľom: