Knihy Doplnkový tovar Liečenie
Pripravujeme (Knihy) Zľavy 30% a viac Výpredaj od 0,10 EUR

(6100502)

Magnetický spájač/strieborný

Magnetický spájač/strieborný



Dodávateľ: ENERGETIX
Oblasť použitia: Magnetoterapia
Vyhotovenie: Magnet, Chirurgická oceľ


Na sklade: 1ks
Pôvodná cena: 12.00 EUR
Naša cena: 10.80 EUR
Zľava: 10.00 %
Ušetríte: 1.20 EUR
Popis doplnkového tovaru:

MAGNETICKÁ TERAPIA: Zlepšuje cirkuláciu a umožňuje, aby krvný obeh transportoval potrebný kyslík a neutróny do buniek vo všetkých častiach tela, zároveň detoxikuje telo. Pomáha proti únave, znižuje stres, zvyšuje energiu. Je účinná pri liečení chorôb: artritída, bolesti chrbta, migrény, tenisový lakeť, únava, slabé depresie, cirkulácia, štítnej žlazy, memopauze, alergie. Magnety sú nabité silou 1200-3200 gausov.

 

HISTÓRIA MAGNETICKEJ TERAPIE: Príroda vytvorila prvý magnet, magnetický oxid, z ochladenej lávy, pomocou ktorej obnovuje prirodzený magnetizmus Zeme. Magnety sa používali už v starej Číne, Japonsku, Grécku, Indii a Egypte. Syndróm nedostatku magnetického poľa: Zemské magnetické pole (magnetická sila, ktorá vplýva na každú bytosť) sa za posledných 500 rokov zmenšilo približne o 50% a má silu okolo 0,5 Gaussov. Život v budovách z betónu a ocele, v autách, vlakoch, lietadlách a podobne, zmenšuje vplyv zemského magnetického poľa. Elektrosmog z počítačových prístrojov, rádií a televízorov, mobilných telefónov a pod. Je novým faktorom zmenšovania vplyvu zemského magnetického poľa. Pri magnetických šperkoch je severný magnetický pól otočený k telu.

 

Severný magnetický pól: pomáha nám vrátiť sa do rovnováhy, dáva energiu, zmierňuje bolesť, opuchliny, infekcie, reguluje krvný tlak, uvoľňuje nervovú sústavu, alkalizuje tkanivá, zlepšuje zásobovanie organizmu kyslíkom, urýchľuje zrastanie zlomených kostí a liečbu zubov.

 

Južný magnetický pól je stimulujúci, teda môže zvýšiť zápaly a bolesti, a preto ho používajú len experti, pretože zosilnená stimulácia vyvoláva lepšiu odpoveď mozgu a tým aj lepšie liečenie. Vedcami je potvrdené že každý reaguje na južný pól inak. Vo všeobecnosti južný pól urýchľuje rast.


Odporučiť priateľom: